Dijkstra Beaumont


Filosofie
Home

Dienstverlening

Filosofie

Organisatie

Toezicht

Links

Nieuws

Vacatures

Contact
Onafhankelijkheid en onpartijdigheid
Dijkstra Beaumont Wealth Management behartigt alleen het (lange termijn) belang van haar cliënten. Bij een gegeven advies – zowel qua inhoud als transactievolume – prevaleert onder alle omstandigheden het belang van haar cliënt.


Financiële soliditeit en veiligheid
Uw vermogen wordt door ons uitsluitend ondergebracht bij bancaire instellingen die wij als veilig en solide beschouwen.
De aan onze organisatie verbonden professionals hebben jarenlange ervaring op leidinggevend, beleidsbepalend en specialistisch niveau in het bankwezen in het algemeen en in Private Banking in het bijzonder.
Ons beleggingsbeleid is gebaseerd op de expertise van gerenommeerde, internationale financiële instellingen. Wij hanteren voorts een stringent risicomanagement.


Persoonlijke dienstverlening
Dijkstra Beaumont Wealth Management biedt u exclusieve, bereikbare, persoonlijke dienstverlening en account-management, dat inhoudelijk en sociaal/maatschappelijk onderscheidend is in de markt. Wij zijn integer, discreet, creatief, transparant en kostenbewust.
Door intensieve en planmatige samenwerking met u, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect, waarborgt onze aanpak een succesvolle realisatie van uw persoonlijke financiële doelstellingen.
| © 2006 Dijkstra Beaumont Wealth Management B.V. Utrecht (NL) | Disclaimer | Realisatie: Esquintes |